گلایکولیک اسید (Glycolic acid)

گلایکولیک اسید (Glycolic acid)

گلایکولیک اسید با فرمول شیمیایی C2H4O3 یک نوع آلفاهیدروکسی اسید است که به طور طبیعی در نیشکر وجود دارد و به دلیل ساختار مولکولی کوچک، قدرت نفوذ بالا و خاصیت جذب سریع در محصولات غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی کاربرد زیادی دارد. گلایکولیک اسید یک جامد کریستالی بی‌رنگ و بی‌بو است که یکی از شناخته‌شده­ترین و پرکاربردترین آلفا هیدروکسید اسیدها در صنعت مراقبت از پوست است.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری

پودر کریستالی سفید

وزن مولکولی

76.05 g/mol

نقطه ذوب

̊C  75

دانسیته

1.49 g/ml

خلوص

99%

 

کاربردها

  •  صنعت نساجی؛

گلایکولیک اسید در صنعت نساجی به‌عنوان عامل رنگرزی و دباغی استفاده می­شود.

  •  صنایع چسب و پلاستیک؛

گلایکولیک­اسید اغلب در پلیمرهای امولسیونی، حلال‌ها و افزودنی‌های جوهر و رنگ به‌منظور بهبود خواص وایجاد براقیت گنجانده می‌شود.

  •  مواد آرایشی بهداشتی؛

گلایکولیک اسید در مواد آرایشی بهداشتی و موارد درمانی پوست به‌عنوان لایه­بردار و روشن­کننده استفاده می­شود.

  • صنایع غذایی؛

گلایکولیک اسید در صنایع غذایی به عنوان یک طعم­دهنده و نگهدارنده استفاده می­شود.

دارای تاییدیه از دانشگاه تهران و آزمایشگاه مرجع استاندارد.