دفتر مرکزی: تهران میدان ونک،خیابان ملاصدرا، ساختمان فردوس، پلاک 242، طبقه 6، واحد 20

گلی اگزالیک اسید( Glyoxylic acid)

گلی اگزالیک اسید( Glyoxylic acid)

ماده موثره :

گلی اگزالیک اسید ساده­ترین اکسو کربوکسیلیک اسید است که به فرم مونوهیدراته کریستاله می­شود. گلی اگزالیک اسید بسیار آبدوست است.

در الکل و در حلال­های قابل امتزاج با آب حل می­شود ولی در اتر و سایر حلال های آلی حلالیت بسیار کمی دارد. گلی اگزالیک اسید به عنوان ماده خنثی کننده در محصولات مراقبت از پوست کاربرد دارد.

 

موارد مصرف :

  • عامل خنثی کننده در محصولات مراقبت از پوست
  • عامل صاف کننده مو در محصولات آرایشی بهداشتی به ویژه (شامپوها، نرم کننده­ها، لوسیون­ها­، کرم­ها)
  • عنصر مهم در سنتز بسیاری از مولکول های آلی نظیر گلیفوسات در تولید مواد شیمیایی، وانیلین در تولید مواد معطر، النتوین در تولید مواد آرایشی، ماندلیک اسید در تولید واسطه­های دارویی و آکریل آمید و گلایکولیک اسید در تولید پلیمرها
  • ماده موثر در تولید کودهای شیمیایی

 

مشخصات فنی :